Bel in NL: 0162-700517

Renovatie van daksystemen

Sinds 1986 hebben we reeds tienduizenden tevreden klanten en tientallen miljoenen vierkante meter aan dakbedekkingsmaterialen geïnstalleerd.

Ons dakteam staat klaar om elke fase van uw dakrenovatie project competent en efficiënt aan te pakken. Renovatie van daksystemen Holland Roofing biedt alleen een complete renovatie van uw daksysteem aan wanneer reparatie en restauratie als alternatief niet langer een optie is of het herstellen van uw dak naar een acceptabele staat te kostbaar wordt geacht, maar natuurlijk ook op uw specifiek verzoek. We nemen een proactieve benadering in de communicatie zoals u van ons als specialist mag verwachten. We werken als een team samen met u om dingen in beweging te brengen en anticiperen op mogelijke problemen, zoals de dagelijkse bedrijfsvoering, ecologische behoeften, bescherming van inventaris en huurdersbelangen en verzekeren u van de best mogelijke oplossing in uw behoefte voor dakherstel en dakrenovatie.

Onze herstel en renovatie diensten omvatten:

  • Een grondige inspectie & dakanalyse
  • Pre-job planning & coördinatie
  • Ontwerp en bestek
  • Slopen en gescheiden afvoeren
  • Dakbeschot vervangen als dat nodig is
  • Leveren en aanbrengen van een nieuwe dakbedekking, daksysteem en dakonderdelen zoals hemelwaterafvoeren, dakdoorvoeren, ontluchtingen, etc

Bij Holland Roofing begrijpen we het belang van uw bedrijfsactiviteiten en zullen bij het vervangen van uw bestaande daksysteem verstoring hiervan trachten te minimaliseren.