Bel in NL: 0162-700517

RoofScope: alle informatie van uw daken op uw tablet of mobiele telefoon

RoofScope Software geeft u toegang tot alle informatie volgens uw voorwaarden. het maakt niet uit waar u bent; op kantoor, thuis of onderweg u krijgt de informatie die u nodig heeft.

RoofScope Sites Dashboard geeft de informatie die u wenst per locatie

RoofScope Sites Dashboard geeft de informatie die u wenst per locatie

Sites Dashboard geeft u snel toegang tot al uw locaties. Zowel via uw desktop of via de mobile app, het Dashboard levert u de gegevens die u zoekt.

Eenvoudig in te zien, eenvoudig navigeren in uw dakrapportages

De eenvoud van RoofReport is wat het zo populair maakt bij gebouw beheerders. De informatie die u nodig hebt in begrijpelijke bewoording gebouwd in een gebruikersvriendelijke omgeving.

Rapportage bevat:

  • Aanbevelingen
  • Waarnemingen
  • Conditie metingen
  • Samenstelling / Dakopbouw

Beheer van uw lekkagemeldingen

De Service Dispatch Command Centre geeft u de gelegenheid tot de onderdelen die toeziet dat werkzaamheden worden uitgevoerd. Binnen het RoofScope Platform volgt u meldingen, werkorders van melding tot afronding. De werkorders zijn in de tijdlijn gemarkeerd voor iedere stap, zodat u steeds de exacte status weet.

Email bevestiging van de status en voortgang van stap tot stap kan worden ingesteld voor persoonlijke bewaking in uw organisatie. Facturering gaat automatisch zodra de melding is voltooid.

Beheer van uw lekkagemeldingen

Innovatieve Mobile App houdt uw lekkagemeldingen up to date

Innovatieve Mobile App houdt uw lekkagemeldingen up to date

De Service Dispatch App geeft de gecertificeerde vaklieden van Holland Roofing toegang met het RoofScope Platform en biedt de mogelijkheid de afhandeling van de lekkagemelding (of andere werkzaamheden) direct te registreren. Hierbij ontvangt de opdrachtgever een melding voor goedkeuring binnen opgegeven richtlijnen.

De Mobile Inspection App biedt u real time remote auditing

De RoofScope App verbindt de dakinspecteur met kantoor zodat waarnemingen direct worden verwerkt en op afstand kunnen worden gecontroleerd.

De RoofScope Inspect App zorgt voor een gestructureerde inspectie volgens vastgestelde methodiek. Alle data wordt opgeslagen in het inspectierapport en is compleet zodra de inspecteur van de ladder stapt. Rapportages zijn zichtbaar op tablet of mobiele telefoon in PDF formaat.

Flexibele Online Facility Management

RoofScope is meer dan slechts een database om informatie op te slaan; het is een real time Facility Control System. Het systeem vormt de manier hoe werkzaamheden worden uitgevoerd, alle activiteiten worden per locatie en tijdstip van melding en uitvoering weergegeven. U heeft hiermee alle actuele informatie direct bij de hand wat terugzoeken in uw historische data overbodig maakt.

Wanneer u meer informatie wenst over RoofScope, lees dan verder in onze RoofScope software brochure.