Bel in NL: 0162-700517

Weer Controle Diensten

Sneeuwoverlast?

Weer Controle DienstenHeeft u sneeuwoverlast en wilt u deze sneeuw zo snel mogelijk ruimen? Dit kan door ons te bellen op 0162-700517 of stuur ons een e-mail naar info@hollandroofing.nl. Want wij weten, sneeuw is zwaar; het gewicht kan oplopen tot wel 200 kg per kubieke meter! Dat betekent zo’n 2 kg sneeuwdruk per vierkante centimeter. Daarnaast kunnen sneeuwophopingen (stuifsneeuw) deze belasting drastisch verhogen; volgens bouwbesluit tot wel 5 x zo hoog. Te vaak horen wij verhalen over het instorten van daken door het gewicht van sneeuw.

Sneeuwoverlast kan verschillende gevolgen met zich mee brengen. De veiligheid van uw team wordt in gevaar gebracht en u kunt aanzienlijke financiële schade aan uw gebouw en haar inhoud oplopen. Sneeuwoverlast brengt onnodige consequenties voor de veiligheid en productiviteit met zich mee. Wanneer u sneeuw niet ruimt, kan deze invriezen en ontdooien wat kan leiden tot daklekkages. Wij ruimen sneeuw zonder dat uw dakgarantie vervalt. Een specifiek sneeuwontruimingsplan kan voor u worden gemaakt. Heeft u onze hulp nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Hageloverlast?

Met de steeds extremere weersomstandigheden, is het essentieel dat gebouweigenaren en facility managers bescherming zoeken voor hun investeringen. Volgens Hans Philippo, CEO en oprichter van Dakbedekking in Roofing, kijken veel dakdekkers te vaak alleen naar breuken in het oppervlak van het dak. De aannemers beseffen niet vaak genoeg dat bijvoorbeeld het effect van hagel een spanning creëert op de onderzijde van het dak en aantasting van de eigenschappen van het dakbedekkingsmateriaal. Na verloop van tijd, variërend van maanden tot jaren, werken deze haarscheuren zich een weg naar het oppervlak van het dak. Vervolgens vinden vocht, condensatie en water hun weg naar de onderliggende isolatie, en tasten het materiaal aan. Het is op dit punt wanneer de lekken uiteindelijk zichtbaar worden. Het vervelende is dat tegen de tijd dat het probleem wordt erkend, de hagelstorm al lang is vergeten en wat een verzekerde vordering kon zijn, nu direct “geld uit de eigen zak” van de gebouw eigenaar.

Hagelschade is moeilijk te herkennen en halfjaarlijkse inspecties richten zich vooral op loodslabben, naden en randen waar lekkages normaal verschijnen. Veel te vaak wordt hagelschade niet ontdekt waardoor dure reparaties die dan nodig zijn volgen. Eigenaren van gebouwen zouden alleen ervaren dak inspecteurs moeten contracteren om ervoor te zorgen elke verzekerde schade op tijd wordt gevonden.

 

Bij ons zit u goed!

Als er onverwachte problemen optreden (sneeuw- hagel- regen- of stormschade) willen wij dat u weet dat u bij ons goed zit met 24/7 telefonische ondersteuning en goed gekwalificeerde vakmensen die ook onder extreme weersomstandigheden altijd veilig voor u aan het werk gaan. Wij helpen u van uw overlast af, dus neem nu direct contact op!